Странице

Добродошли,

Добродошли, не морате се изувати.

уторак, 27. март 2012.

Мало бикини ово оно.

        Није баш да очи испадају када се помене бикини али да окреће главу мушкарцима то је тачно. Па зашто су онда они најчешће симетрични, ок симетрија јесте лепа, али мора ли бити тако честа?

      Нас су у школи учили да је симетрија исто тако недостатак маште, да она друга страна буде другачије лепа. Логично је да је теже постићи лепо ако имате две различите половине, треба да су обе подједнако лепе и да се постигне естетска равнотежа. Естетска равнотежа не значи само "обострану" лепоту већ и да једна страна не буде акцентована, издвојена, појачана у односу на другу. На све ово додајте и то да треба да носе исту причу, поуку и тему и видећете и сами зашто је теже радити нешто асиметрично.  


     
        Зашто баш бикини? Мени као мушкарцу који не може да га носи, импонује да га видим на лепој жени. Са истим разлогом сам уз бикини представио и женске ципеле. Дезен као такав није нужан и може бити у разним бојама, па и једнобојан. Лично било ми је занимљиво да купаћи представим шарен и пун колора. Намера је била освежити и експериментисати.

          Ипак дизајн је само игра, па зато играјмо се и пустимо машти на вољу да направимо неке генијалне ствари. 






Нема коментара:

Постави коментар